Årets första dopp!

Inte blivit så mycket bloggande (skyller helt enkelt på iphone blogg appen som inte fungerar) jävla skit, tycker det är måttligt drygt.. men tydligen har det o göra med den nya designen och ska fungera inom snar framtid. hoppas verkligen det! Idag ha vi varit inne i stan på blandannat arbetsförmedlingen för älsklingen skulle träffa en som har hand om alla byggnads lärlingar, och tro på fan att vi fick träffa henne? nej, så vi ska dit imorgon igen! Suck :P och sedan fixat massa ärenden, tog en lunch på subway och sedan blev de hemgång.

Sen ha vi varit hos svärmor och fikat jordubbar med grädde, nom nom.. älsklingen klippte gräset där och sedan efter de mötte vi upp Linnea och Pelle, så drog vi först till västerhus för att ta årets första dopp, men icke.. va för kallt där! så vi drog till Nävertjäl och badade och faaaaan så skönt det va! badade iaf minst 30 minuter och lekte runt som ett par barn och sedan blev de hemgång och tog en mysig dusch med älsklingen och sedan ha vi bara suttit och myst med morgonrockar och fikat, blev wienerbröd för min del, nom nom!!!

well.. ligger just nu i sängen och lyssnar på lite musik och ska försöka sova snart :) hoppas alla haft en tok mysig dag! Bjuder på lite bilder ifrån dagen!

DITT NAMN

E-POST (publiceras ej)

DIN BLOGG


KOMMENTAR