gårdagen och dagens..

Gårdagen va i full rulle :) skulle egentligen svara på frågestuden men ska göra det efter ja skrivit detta inlägg, ha inte blivit mycket bloggande dom senaste dagarna för min app på telefonen funkar tydligen inte :S vet inte om det har o göra med den nya designen eller vad det nu är, men funkar gör det fan inte.

Igår åkte vi in till stan sprang på massa ärenden blandannat, AMS, fk och skatteverket och banken och sedan kollade vi lite på alla studenter och sedan åkte vi hem till mamma och va social och käkade tårta, va väldigt mysigt.. Mår verkligen bra där uppe där mamma bor, för det är ju dit vi ska flytta sen! hihi.

Well, just ja, vi va ju även på MVC och hade 25 veckors kollen, ALLT såg jätte bra ut, alla värden och allt.. Plus att ja kollade hur mkt jag gått upp i vikt.. 5 kilo totalt, och det känns kanon, i vecka 21 hade ja fan gått upp 6 kilo, men nu har ja tappat ett och de gör mig bara glad, min bm sa att det va skit bra! :) Sen efter allt åkte vi hem och köpte med oss pizza hem, deckade direkt på soffan efter det, va helt färdig. och sedan fick ja ett sms av Nathalie och Nicklas att vi skulle komma bort och åka någonstans, men dom skulle inte säga vart.. spännande, så vi drog dit och sedan åkte vi till Nicklas mamma där vi ska fira midsommar, VA sååååå mysigt :) vi grillade korv och käkade melon och hade det jätte trevligt, så nu längtar man bara till midsommar ännu mer. för det är där vi ska vara då! =) dom bor precis vid vattnet och då ska ja fan ta ett dopp ;) Ajjemen..

Idag ha vi inte gjort mycket varit ute ett tag och va även förbi hemma hos Linn och Micke och nu tar vi det lugnt, tvättar och fördriver tiden! :)

tog en bild igår, dit vi ska flytta där ja markerat! längtar verkligen :)

DITT NAMN

E-POST (publiceras ej)

DIN BLOGG


KOMMENTAR