Mvc och massa ärenden.

åh vad ja är missnöjd med nya blogg.se hur dom har ändrat hela designen.. är ja ensam med att tycka det? Ska göra allt ja kan för att få tillbaka den gamla, wonder hooooow!!! böööh.. sitter just nu och lyssnar på musik i sängen ringt runt lite telefon samtal och blandannat snackat med våran bovärd gällande besiktningen på nya lägenheten. trött som attans men ska inte sova mer, har blivit så himla sena nätter på senaste tiden så nu ska ja fan va vaken och somna i tid inatt.

Halv12 ska vi träffa bm iaf på 25 veckors kollen och ska bli spännande att höra vad som sägs och görs! sedan ska vi in till stan och kolla lite på alla stundenter och sedan fixa massa ärenden, blandannat försäkringskassan och skatteverket och banken m.m... Sedan ska vi till mamma och äta tårta och fika och fira lillasyster som gått ut 8an. älskade lillasyster va stor du blir :) det va ju inte så längesedan du va en liten knott ju.

Ska fixa iordning frågestunden också, ska försöka ta tag i den nu eller senare idag ;) förlåt om ja drar ut på det. blev inte så många frågor men tänkte att ja svarar på dom iallafall..

DITT NAMN

E-POST (publiceras ej)

DIN BLOGG


KOMMENTAR